Horoskop na září 2022

Co vás čeká s novým měsícem?

Beran

Září nabídne dobrou perspektivu pro duchovní a umělecké záležitosti. Ve volném čase by se Vodnáři měli zamyslet nad správností své osobní a profesní cesty. Září je skvělý čas k zamyšlení nad hodnotami v životě a nad tím, co je opravdu důležité.

Býk

Na začátku měsíce se připravte na cestování. Ve vaší hlavě bude spousta nápadů a řada z nich má šanci na realizaci. Je dost možné, že odhalíte své city k blízké osobě, což povede k velkým změnám v citové sféře. Věnujte září zábavě, dobrodružství a hlubokým citům.

Blíženci

Pocítíte neodolatelnou potřebu poznat sami sebe a nahlédnout hlouběji do své duše, abyste našli smysl života a nové pravdy o sobě. Nejzřetelněji to pocítíte v první polovině měsíce, proto si dejte pozor, aby výlety do tajemných zákoutí vaší duše byly pouze konstruktivní.

Rak

Září bude rozhodně měsícem, na který budete vzpomínat nejvíce. Jde především o finanční záležitosti, na které si nemůžete stěžovat. Důvěřujte sobě a svým vlastním schopnostem, které vás mohou dovést ke štěstí.

Lev

Září bude měsíc radosti. Výrazně se zvýší míra emocí i společenská aktivita. Budete hledat vřelost, štědrost a takové lidi, pro které je zábava a humor to nejdůležitější v životě. Pokud chcete randit, udělejte to v první polovině měsíce.

Panna

Září byste měli využít k obnově vztahů ve vaší rodině. Vyplatí se věnovat svým blízkým více času, protože je v poslední době hodně zanedbáváte, ale právě v nich nacházíte skutečnou oporu. Osamělí lidé budou mít šanci potkat lásku svého života.

Váhy

V září můžete bez obav plánovat důležité dlouhodobé projekty. Všechno děláte naprosto dokonale a bez chyb, proto je váš úspěch jen otázkou času. Zkuste se k reklamním záležitostem postavit zcela novým způsobem. Podobně jako při cestování. Než něco uděláte, promyslete si to.

Štír

V září budete mít potíž zabývat se věcmi, se kterými jste dosud neměli sebemenší problém. Budete mít pocit, jako by vám něco nesmírně důležitého a jedinečného proklouzlo mezi prsty. Když se to stane, zkuste věřit, že to není navždy. 

Střelec

Velkou část svého volného času strávíte u nového, velmi důležitého projektu. Nevšímejte si lidí, kteří udělají maximum, aby překazili vaše plány. Dobrá série vás provází v loterii, tak hrajte – jen tak máte šanci vyhrát velkou sumu peněz.

Kozoroh

Čekají vás změny ve vašem profesním životě a vaše kariéra nabere na obrátkách. K tomu vám pomůže vysoce postavená, vlivná osoba nebo rodič. Všechny síly, které máte, nasměrujete k dosažení svého cíle.

Vodnář

V září byste mohli použít trochu humoru, protože pak bude snazší snášet úskalí každodenních problémů souvisejících s prací nebo vztahy v rodině. Když se naučíte smát se sami sobě a distancovat se od určitých věcí, pak máte šanci dosáhnout v životě velkého úspěchu.

Ryby

Září bude dobrým měsícem na výlet, ale pouze ve společnosti důležité osoby. Potřebujete pauzu a víte to. Pokud si neuděláte čas na odpočinek, každodenní problémy vás zaplaví natolik, že nedokážete vypnout.

Zdroj: www.365horoskop.de/2022/horoskop-september-2022.html - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat